Bon Dia wordt THUIS (15-10)

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 15:24

Dat was het dan lieve kijkbuis kinderen. #gelukkighebbenwedefotosnog.

Op de kermis (toen mocht het nog....) in 2019 is het idee ontstaan en nu zomaar voorbij. Een avontuur in hoofdletters die veel indruk heeft achtergelaten.

 

 

De laatste dag en ook op deze dag gaan we na het ontbijten een potje zwemmen. Het kwik schiet weer ruim boven de 30 graden en de duik in het zwembad is verfrissend. Tussendoor de laatste spullen in pakken en we (Twan, ik en Maud) gaan nog even gedag zeggen op de boulevard (lees: ijsje eten).

 

Daarna nemen we ook afscheid van de Dolphin Suites crew en wachten we op de bus die ons naar Hato brengt. Voor diegene die het niet weten; zo heet het vliegveld op Curaçao. Onderweg zien we 2 ernstige ongelukken en onze chauffeur had nog een klein verhaaltje hoe je hier je rijbewijs haalt. Lang verhaal maar als je 2 volle spaarkaarten hebt van de AH, ouder bent dan 18 en je weet het verschil tussen 50 en 80 km/h dat de kans groot is dat je hier je auto rijbewijs kunt halen. En je motor/bus/vrachtwagen. Aanhanger zit er gratis bij en die hoeven toch geen kenteken.

 

Het zal even lastig terugschakelen worden maar we hebben echt een hele fijne tijd gehad op Curaçao. Belachelijk en buitengewoon vriendelijke mensen waar ze in Nederland nog wat van kunnen leren. Veel nieuwe vrienden gemaakt en het aanstaande fotoboek zal wel dikker worden dan verwacht.

Daarnaast hebben we hele leuke en spontane reacties gehad op de verslagen van ons Curaçao avontuur. Het schrijven was leuk om te doen en je wordt er met de dag handiger in. Is dit dan het laatste verslag? Goede vraag. Of het schrijven een vervolg gaat krijgen? Sommige zeggen: ‘moet je wat mee doen’ en van andere hoor je helemaal niets...

Wellicht val ik in een zwart gat en/of heeft iemand misschien nog wel een suggestie....

 

Via deze weg willen we iedereen bedanken die met ons mee heeft geleefd. De lieve appjes en de vele reacties op sociale media vonden we erg leuk! Tot snel en hopelijk blijft iedereen gezond!

 

Tot zover, tot morgen.................✌🏻

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.