Bon Dia en welkom bij dag 13

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 15:16

Ja dag 13 want we hebben natuurlijk gewoon doorgeteld. De 13e dag en de wind valt weg en het zwembad water is aan de warme kant. Wat een zeurpieten hé!


Maar in Nederland hebben ze pas recht van klagen hebben we vernomen. Het is vandaag een soort en met wissel dag. Veel gaan en er komen wat nieuwe mensen aan.  Een paar Nederlanders spreken we bij het zwembad die net zijn aangekomen. Dikke herfst praktijken in ons koude kikkerlandje

 

Na het ontbijt is het dus plons tijd in Casa Baas. Om een uur of 13:00 besluiten we toch om er even op uit te trekken. De app Maps.me is geïnstalleerd en dat scheelt een hoop onduidelijkheid. Veel is 1 eenrichtingsverkeer en op weg naar de Pontjes brug is het met de auto maar een klein stukje. Officieel heet de brug: Koningin Emmabrug. De brug is een aantal jaren geleden helemaal gerestaureerd en wat opvalt is dat het uitermate rustig is. Dat bleek later ook een beetje een reden want het is vandaag een nationale feestdag in Curaçao. Vandaar dat we voor het parkeren ook niet hoefde te betalen.

 

We gaan de brug over en hebben besloten haar wagen niet mee te nemen. Slecht besluit....morgen doen we dat anders.

Otrabanda doen we een frisje en een kleine versnapering. Mijn maag is er nog niet en ik moet nog rijden. We kopen bij een stalletje nog een leuk aandenken met Maud ❤️ Kanoa erop. Na wat cultuur gesnoven te hebben, starten we de Kia en rijden weer naar huis om toch maar even af te koelen in pool. Die overigens morgen tussen 10:00 en 12:00 dicht is vanwege film 🎥 opnames.

 

Na de pannenkoeken besluiten Ester en Twan om Mambo beach nog even onveilig te maken. Maud vertellen we dat ze bij Ome Hans moeten werken....😲😲😅

 

Tot zover, tot morgen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.