Bon Dia en (de ene laatste) therapie dag (08-10)

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 14:07

De ochtend slaan we, verslag technisch over. Same story everyday behalve dat we wederom gedag kunnen zeggen tegen iemand. ‘Oma’ in dit geval maar ze heet Caroline, helemaal (nog) geen oma en Ewout die met hun zoon en schoondochter om van hun laatste dag aan het genieten zijn. Komt Maud aan met haar schep. ‘Jij helpen!?’ en zo zit er 3 man in een immense zandbak, zandkastelen te bouwen. We wensen ze een goed reis en wellicht tot ziens.... Ondertussen kijken we ook nog even naar de ‘wilde’ dolfijnen die in de baai even gedag komen zeggen. Super mooi schouwspel! 🐬🐬

 

Maud heeft erg goed gegeten en Twan heeft gewonnen met Monopolie(BRUS). De ochtend begint dus goed. Middag eten zit er naast de water meloen, dan ook niet in vanwege het stevige ontbijt.

 

Ik besluit weer mee te gaan met de droge therapie en we gaan visjes vangen op een speciaal geprepareerd parcours. Met trapjes, speciale harde en zachte tegels, en met een heuse wipwap. Leuke oefening vooral vanwege de ‘zware’ vissen en het lopen op de verschillende ondergronden.

 

Aansluitend ga ik mee om te kijken(normaal gaan we weg) en zie eigenlijk de vertrouwde Kanoa. En haar vaste trainster. ‘Dus daar lag het aan!’ hoor ik u hardop denken. Niet is minder waar. Alle trainers kunnen alle dolfijnen begeleiden. Maud en dus Kanoa zijn in een  goede bui wat resulteerde in meerdere kusjes. Gaan we weer.....🍦😜

 

En omdat dat toch de bedoeling is ➡️🍦gaan we daartegenover bij de Chill bar een versnapering halen. Elise en haar ouders zijn er ook en dat is weer even gezellig borrelen .Tijdens het zwemmen in de zee maakt Maud al duidelijk dat ze thuis wil eten en zo geschiede.

 

Op naar de laatste dag in een week die toch wel snel is gegaan!!

 

Tot zover, tot morgen!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.