Bon Dia! Therapie dag 8 (07-10)

Gepubliceerd op 8 oktober 2020 om 14:09

Het einde nadert en soms moeten we (al) afscheid nemen van mensen die naar huis gaan. @Hemingway Beach Bar & Restaurant waar we elke ochtend ontbijten bleek in de eerste week een sociale ontmoetingsplek te zijn geworden voor Maud. Zoals de meeste weten maakt madammeke snel contact en omdat iedereen relaxed is wordt ze sneller dan normaal geaccepteerd. Of dit nu aan het weer ligt of aan de mensen....we laten het even in het midden.

 

 

Joost is ook een graag gezien persoon voor Maud. Als je alleen al zijn naam uitspreekt komt er zenuwachtig lachje. Puber. Maar Joost wilde nog even gedag zeggen en uiteraard nog op de foto met Maud, in het water. #schuchterlachjemaarzezoektzeweluit.


Na de foto sessie and sweet goodbyes spreekt een vrouw ons aan want ze heeft ons het woord Metabole ziekte horen zeggen tegen iemand anders. Ze vertelt dat ze oma is van een jongetje met ook een Metabole ziekte. Als ik het goed heb onthouden MMA. Uit haar verhaal blijkt maar eens te meer dat er zo weinig bekend is en dat Metakids en VKS een belangrijke rol kunnen spelen bij de informatie voorziening voor ouders en hun naasten.

 

 

Om 13:00 is er weer therapie en dit keer is Ester er bij. Gewoon om te kijken hoe Maud reageert tijdens een droge sessie. Daarna blijft ze om ook direct de therapie met Kanoa te zien. Normaal gingen we weg en als er dan 10 minuten voor tijd terug kwamen werd ze wild en riep alleen maar mama. Ik schuif later aan en we zien wederom Kanoa 🐬 zoals ze die niet willen zien. Zo **** als boter maar daar hebben we natuurlijk niks aan, uitslover. Buurman Sami 🐬 wordt ingezet om toch het nodige te bereiken. Een goede dolfijn therapie dag want Maud kon goed ‘dealen’ met de nodige teleurstellingen.

 

In de middag krijgen we hoog bezoek in de vorm van Talina. Ze komt bij ons ‘thuis’ onnet praten over de filmpjes die we thuis hebben opgenomen en die te bespreken. En zeer nuttig en open gesprek waarbij we weer veel tips krijgen. We bespreken voorbeelden en hoe daar naar te handelen. Ook als weer thuis ⛈🌨☔️🌬🍃 zijn waar het bijna net zo mooi weer is als hier😜.

En Maud dan? Die kan/mag en natuurlijk ook Twan, met Ute zwemmen bij ons in het appartement. Het toeval wil dat Ute ook in de Dolphin Suites slaapt. Ze heeft het er al de hele dag over dat ze met Ute mag mag zwemmen. Als er ook iets in haar straatje ligt is ze zo gehoorzaam als een pasgeboren lammetje. En als Danny (staat na Joost op nummer 2) aansluit is het feest helemaal compleet. Ze blijven maar liefst 2(!) uur aaneengesloten zwemmen 🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♂️en het licht gaat na het eten dan ook vrij snel uit.

 

Kortom. Goede dag. Veel beter als gisteren en laten we hopen dat deze dagen vaker komen!

 

Tor zover, tot morgen! 🐬


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.