Bon Dia en welkom op therapie dag 7(06-10)

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 14:31

Wakker worden. Twan BRUS. Ontbijten. Het verslag van gister is wellicht wat lang, vandaag beginnen we kort. ✌🏻

Omdat we nog geen auto hebben kunnen we gebruik maken van een pendel bus die van en naar een supermarkt gaat. We rijden binnen 10 minuten naar een supermarkt die Vreugdenhil heet. Een grote supermarkt die veel Nederlandse dingen verkoopt. Een van de aankopen is een volleybal🏐. De vorige is lek gegaan en voor wie de film Cast Away heeft gezien weet hoe belangrijk zo’n bal kan zijn....toch @Jim?

 

De rest van de fam is ook aan het shoppen op de boulevard en als ze terug komen gaan we nog snel even zwemmen. Ik ga mee naar de therapie en we doen de droge oefening in een andere kamer.  Vanaf minuut 1 is Maud onrustig. Oefeningen gaan niet vlekkeloos en ze lijkt erg overprikkeld. Een aanwijsbare reden kan ik niet verzinnen maar Talina en Ute gaan mee in haar gedrag. Ik hou me even afzijdig zoals afgesproken.

Tijdens de dolfijnen training waarbij wij niet aanwezig zijn gaat het ook niet van een leien dakje. Kanoa heeft het weer op zijn heupen en heeft weer ergens anders ‘zin’ in. Er wordt besloten om naar het andere bassin te gaan (wat niet wenselijk is) en de oefeningen te doen met een andere dolfijn. Haar naam ben ik even vergeten maar daar gaat het wel goed.

Tijdens de nabespreking concluderen we dat het een moeilijke dag is....

We zeggen gedag 🖐🏻 en we gaan richting het strand waar we af hebben gesproken met Elise en haar vader en moeder. Even een beetje zwemmen, borreltje, hapje en even gezellig bijkletsen hoe zo’n eerste week nou verlopen is.

Elise en Maud kunnen het goed met elkaar vinden en zwemmen een paar uur in de zee. Druk met van alles natuurlijk. 🏖Na het eten nemen we gaat ieder weer zijn weg en sluiten een gezellige middag/avond af.

Bij thuis komt is de sfeer minder gezellig. Maud gooit de kont in de krib en wil van alles maar niet naar bed. Er is besloten dat ik haar naar bed zo brengen. Dat hebben we ook op de terug weg gezegd. Kortom. Dat ging hem niet worden.....uiteindelijk heeft Ester het maar weer gedaan 😏

 

Tot zover, tot een ‘betere’ morgen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.