Bon Dia.... en therapie dag 5!

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 14:35

De laatste dag van de eerste week. En wat voor een week. Sommige dingen moeten nog een beetje indalen of zijn nog niet helemaal ingedaald. Maar dat deze week indrukwekkend is geweest behoeft geen verdere uitleg....naar wij dachten!

 

Het regent harder dan (ik hebben kan🎢🎼 - Bløf red.) eergisteren en dat duurt tot ver in de middag. Wat een water zeg. Straten zijn soms kleine beekjes geworden. Maar niet vervelend want het lijkt net een warme douche..... Parpalu niet mee verzelf maar de boel droogt snel!

 

Sinds vandaag ben ik ook betrokken bij de sessie op het droge. Deze sessie(1/2 uur) voor het zwemmen met, is om meer contact met Maud en mij te maken en om te ontdekken waarom ze af en toe zo boos (op mij) wordt. En we gaan proberen dat ze op sommige momenten meer naar mij toe neigt dan naar Ester. Of Twan..

Na de sessie ging Maud naar het Dock en bijna zonder een πŸ’‹ zei ik: tot straks! Veel plezier. Hand in hand met Talina, zoals voorspeld...πŸ₯°

We pikken haar weer op en na nog wat tips hoe om te gaan met haar gedrag, zeggen we: prettig weekend. Tis tenslotte vrijdag!

Na de therapie weer plonzen in het zwembad en Maud verteld in geuren en kleuren dat Kanoa Maud heeft gekust. De bedoeling was op haar wang maar dat vindt ze toch nog een beetje te eng. Een πŸ’‹ op Maud haar voet was voor nu het hoogst haalbare.

 

En terwijl ik dit zit te schrijven is het nog maar 19:30. Ik weet begod niet waar de tijd blijft maar hier gaan de wijzers met een extra gewicht de rondte in. Resultaat: gegeten, rondje gelopen, vrijmibo op het stand, ijsje gescoord (part of the πŸ’‹ deal met Maud πŸ˜‰), pyjama aan en medicijnen al op.

 

Zo direct nadat Maud in bed ligt nog even een samenvattend filmpje in elkaar flansen and then we’ll call in the day. 2 bier op en om 21:00 beginnen de luiken al dicht te vallen....

#wegevendejetlagnogevendeschuld

 

En als ik nog even om 20:50 door diverse FB posts heen scroll, kom ik langs het stukje van Jochem Meijer over: ‘normaal’. Dan moet ik direct aan een liedje denken nl.: ‘Vandaag’ van Baas B en Dennis Kroon.

 

🎼Zie hoe mooi het leven is

De liefde een gegeven is

Als niets vanzelf sprekend is

Krijgt alles meer betekenis.

Geniet maar van vandaag

Morgen is niet zeker

Als liefde je genezen kon

Was je morgen beter....🎢

 

Tot zover, tot morgen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.