Op naar wat komen gaat...

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 15:28

Het is zondag ochtend en na een ietsiepietsie jetlag nacht, gaan we ontbijten. Op het strand....wat je ook niet elke dag doet. Wat relaxed is dit zeg. Een heerlijk ontbijt buffet en het zand tussen je tenen. Maar dat was niet het enige waar we last van hadden. De familie Duif had het voorzien op onze tafel. Dus nadat we dat zooitje tuig hadden weg geslagen, kon ik aan mijn eitje beginnen. Breek de dag, tik een.....juist Eitje. 

Na/tijdens het eten gaat Maud op avontuur. Wel wat gegeten, maar niet veel. Het water lokt en een (Duits) gezin neemt foto’s in het water. En net nadat een groep duikers, met uitrusting, het water in gaan, wagen ook Twan en Maud zich in het kraak heldere water. 

Daarna lekker zwemmen 🏊🏻‍♂️ in ons inmiddels privé zwembad. De toko zit redelijk vol maar daar merk je bar weinig van. De airco in de kamer heeft ook een bepaalde aantrekkingskracht op de een of andere manier. 

Na het zwemmen lopen we een rondje over Mambo beach. Gisteren was het A) donker en B) je zag geen moer en ik denk dat e.e.a. met elkaar te maken heeft....🤔 

We lopen langs de mooie boulevard en wat opvalt is dat het er rustig is. Genoeg eettentjes dus we besluiten om de plaatselijke Mario (de pizza bakker red.) wat van klandizie te voorzien. Doe maar 18:00. Tot straks! 

In de middag gaan we onze snorkel uitrusting testen. Eerst heel even in ‘ons’ zwembad en daarna in de zee om visjes te spotten. Dat is deels gelukt want het was er redelijk druk en dus een beetje troebel in onderwaterland. Twan was druk met zijn onderwater camera en de beelden gaan we vanavond even terug kijken. Maud vindt mijn 🤿 ook erg interessant. En dat houdt dus in dat Maud haar duim en wijsvinger over elkaar heen wrijft wat zo goed als: geld of kopen betekent. 1 ding is zeker. Die duikbril zit wel heel erg goed bij haar! 

En voordat we de dag afsluiten en we ons opmaken voor morgen, sluiten we af met een (mini) hoogtepunt bij Mario. Die van die pizza’s ja. Tijdens het bestellen van de drankjes zegt ze opeens ‘appelsap’. Weer een nieuw woord en de afgelopen dagen brengen veel nieuwe positieve dingen en dan moet de therapie nog beginnen. Kijken of ze hier ook een reactor ☢️ hebben staan....

 

Tot zover, tot morgen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anja
2 jaar geleden

Hallo ihr Lieben! Ich bin so froh dass ihr reisen dürft. Das ist phantastisch. Alles, alles Gute und eine erfolgreiche Therapie für alle, aber besonders natürlich für Maud.
Ich freu mich schon auf den nächsten Bericht.