Fly me 2 the Dolphins

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 10:06

Wie ooit wel eens gevlogen heeft met kinderen (met of zonder beperking)weet dat dit redelijke uitdaging kan zijn! Ook voor Maud is het nodige voor te bereiden maar ja die stapt in de auto en we gaan. Mijn ouders brengen ons weg want dat is logistiek ook het handigst en het makkelijkst.

Vrijdag heb ik al ingecheckt dus met die print-outs moet het aan de KLM balie wel goed komen. Want bij het wegbrengen (dumpen) van de koffers en het verkrijgen van de boardingpassen, is er een alleraardigste mevrouw van KLM die 12 formulieren(!) en 4 paspoort wil zien. Nu is het mooie van thuis (vrijdag) dat je daar het nodige kan voorbereiden want links en rechts hoor ik dat er heel wat passagiers, niets hebben geregeld. Of je leeft je in...De koffers worden op de band gezet en we blijven keurig onder de vereiste 23 kilo. Maud, assistent BALIE MEVROUW (Jochem Meyer red.) mag op het knopje drukken zodat de koffers 1 voor 1 verdwijnen. De mevrouw van de KLM vindt het allemaal prima en volgens eigen zeggen is haar dag helemaal goed!

Tijdens het boarden krijgen we voorrang en dat is fijn want we komen in een nagenoeg leeg toestel. En dan begint de grootste uitdaging. Tenminste dat dachten we....Maud 9 uur lang vermaken in een vliegtuig stoel. Terwijl deze dame normaal gesproken van een auto ritje al niet rustig kan zitten. Maar vliegtuigen zijn geen auto, zo bleek. Ik zelf zit naast Twan die van minuut 1 lekker in zijn persoonlijke scherm zit. Die je hoef je dan weer niet te vermaken. Maar Maud dus ook niet. We waren voorbereid op pad gegaan en op haar eigen iPad (zoals ze dat zo grappig kan zeggen) is ze uren zoet. Eigenlijk gold dit voor de hele vlucht. Twan en Maud hebben het echt super goede gedaan. Bijna niet gehoord!

En dan opeens komt de stewardess naar ons toe en ze is op zoek naar nieuwe sollicitanten. Of Maud wilde helpen. Maud en iemand helpen... is de Paus katholiek? Als er een ding is wat ze graag doet....Na rondje vliegtuig achter het karretje komt madam terug met een grote big smile EN een stewardessen diploma. In een woord geweldig!! Rond de klok van 17:00 lokale tijd landen we op Curaçao. Via de assistentie aldaar worden we langs handige sluip en kruip door geleidt. Onze bus staat al te wachten dus op naar het appartement! Tot zover, tot morgen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.