Het begin van een lange aanloop...

Gepubliceerd op 23 september 2020 om 09:15

Woensdag. Een dag zoals zovele in het jaar. Deze woensdag is voor ons een bijzondere omdat we eindelijk een heel lang watten staafje tot tegen onze hersenen/huig mogen laten drukken. Althans zo voelde het. De beruchte PCR test is afgenomen en Maud deed het super. Is natuurlijk wel een beetje eng(lees: onwetendheid) en na het beloven van een gele, haar lievelingskleur,  ballon is ook deze mission accomplished! Conclusie. Voelt een beetje raar in de neus en blijft lang na kriebelen maar de keel is niet noemenswaardig!

Het COVID-19 virus beïnvloed wel degelijk onze reis naar Curaçao. Want met een papierwerk waar het tropische regenwoud jaloers op is EN dan ook nog zo’n test.....het hout (😉) niet op.

En natuurlijk is het, Corona technisch, makkelijk de schuld geven aan een ander maar wij hebben er maar mooi ‘last’ van.

Voor nu is het wachten op morgen. Tevens het startschot van een 72 uur durende aanloop met als hoogte punt: zaterdag 🛫🐬 Of niet.....want we voelen ons allemaal prima (en gezond) maar het blijft toch een beetje als het weer. Ook daar hebben we geen invloed op! Duimt🤞🏻 u met ons mee?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.