Acties voor Maud 

Op deze pagina is alles te vinden over acties die we organiseren om voor Maud dolfijnen therapie

De volledige opbrengst van al deze acties zal ten goede komen aan Maud haar dolfijnen therapie! 

 

UPDATE JANUARI 2020

Zoals Jack van Gelder zou zeggen; WORDT HET ZO’N DAG? WORDT HET ZO’N DAG? JAAAAA HET WERD ZO’N DAG!! Of liever gezegd avond.

Want met een record aan deelnemende teams van 30(!) was de opkomst, op zaterdag 28 december, uitstekend te noemen. Voor de dolfijntherapie was nog bijna €6000 nodig. Met de (record) opbrengst van de quiz(€4100), de loterij (€2300), een anonieme donateur (€500) en losse donaties is het totaal bedrag €16.144 geworden.......en dat is ruim meer dan de benodigde €15.000. Hoe snel kan het gaan? Een jaar plan wordt een 3 maanden plan!! Kunnen we het geloven? Nee. Moeten we het geloven? JAA!

Een ongelofelijke dank naar iedereen die dit samen met ons hebben mogen meemaken en ons een warm hart toe draagt! Zonder de hulp van jullie ALLEMAAL was dit nooit (zo snel) gelukt....😎🐬

 

Grijp het leven bij de lurven

Grijp het mooiste wat er is

Het leven is soms een rollercoaster

Met hoge en diepe dalen

En hopelijk ben je aan het einde van de rit

Er niet vergeten alles uit te halen

 

Carpe diem want:  er is altijd wel een reden om IETS niet te doen

 

To Ride A Dolphin Top 2000 Muziekquiz

Inmiddels is de 2e vergadering een feit  voor de To Ride A Dolphin Top 2000 Muziekquiz en met het goede nieuws dat we VOL zitten! Ja serieus. De inschrijvingen gingen echt super snel maar mocht je nog mee willen doen; schroom niet (lees: schrijf je in) want ieder jaar komt het wel voor dat er 1 of 2 teams niet mee kunnen doen! Lees hier onder meer info en om je (alsnog) in te schrijven!

Ook dit jaar gaat er weer een Top 2000 Muziekquiz plaats gaat vinden. De locatie en datum hiervoor is bekend: Zaterdag 28 december 2019 in Café De Vriendschap in 't Veld. Om 18:30 uur gaat de zaal open en 19:00 uur starten we de quiz. 
Deze editie staat volledig in het teken van de actie voor de dolfijnentherapie voor Maud, To Ride A Dolphin. Met deze dolfijntherapie hopen wij dat Maud zichzelf beter kan uiten, en mogelijk zelfs beter gaat praten. Om deze unieke therapie mogelijk te maken is veel geld nodig. Met onder andere deze actie willen we dit mogelijk maken. We zijn al aardig op weg maar de steun hiervoor is nog hard nodig. 

Verder ziet de avond er net zo uit als voorgaande jaren met uiteraard nieuwe muziekvragen en weer een paar nieuwe rondes. De kosten voor de deelname bedragen € 20,00 per persoon. Dit kan alleen contant worden betaald voorafgaand aan de quiz. Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen. De teams bestaan ook dit jaar weer uit 4 personen. 

Inschrijven kan vanaf zondag 27 oktober 2019 vanaf 12:00 uur via onderstaand formulier. Let op: dit is de enige manier om je team in te schrijven (dus niet per mail of whatsapp). #vol=vol

Hopelijk zien we je 28 december!

Met muzikale groet,
De organisatie van de To Ride A Dolphin Top 2000 Muziekquiz
Sven, Ester, Rob, Ingrid en Rob

De To Ride A Dolphin Top 2000 Muziekquiz wordt mede mogelijk gemaakt door:

Partycentrum De Vriendschap, Top1Toys en De Bruyne Bouw.

Ook zijn we nog op zoek naar bedrijven die een steentje willen bijdragen. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op via To Ride A Dolphin

Promo To Ride A Dolphin auto/motor rit